Pahan laulu - Balladi paskasta karmasta

Pahan laulu soi ja tanssii tarinoita vääjäämättömyydestä ja traagisista kohtaloista. Pahan laulu -teos on osa Anne-Mari Kivimäen taiteelliseen tohtorintutkintoon kuuluvaa Suistamo-konserttisarjaa.

Lempee ja lovee

Lempee ja Lovee on Puhdin, Pekko Käpin ja käsikirjoittaja-ohjaaja Johanna Keinäsen yhdessä toteuttama monitaiteellinen, suomalaisesta kulttuuriperinnöstä kumpuava Kalevala-konsertti, joka raottaa deittailun esihistoriaa suomalaisen kansanperinteen, musiikin, tanssin ja teatterin avulla.

Finlandia Showcase

Puhtin 10-vuotisshow Finlandia Showcase sisältää sekä uusia keitoksia että makupaloja menneiltä ajoilta. Finlandia Showcase vie sinut riemukkaalle matkalle omille juurillesi.

Kaamosteoria

Pirtanauhat paukkuvat ja kurttu ulvoo, kun Puhti, folkloren omavaltaiset ja aina yhtä epäluotettavat informaatikot läpileikkaavat suomalais-ugrilaisen ahdistuksen koko anatomian pokasahalla ja nauravat päälle.

Perkele-klubi

Perkele-klubi on Puhtin emännöimä underground-henkinen taidebaari ja esitysklubi, jossa nähdään mitä erilaisempia esityksiä rennossa iltamahengessä. Kantavana teemana klubeilla on "kylähulluus". Puhti emännöi iltamia ja vierailijoiksi kutsutaan kiinnostavia ja innostavia tähtivieraita.

Kantelehenkilö

Kantelehenkilö on pienois-folklore-kabaree kahdelle naiselle ja haitarille. Se on 2000-luvun kansanperinnettä, jossa vastuu on kuulijalla.

Naisia ja laukkuja

Itse rakastan käsiä. Minua kiinnostaa millaisia ajatuksia niissä asuu. Miten valta ja sen käyttö näkyvät naisen kehossa? Entä roolimallit ja tabut? Naisia ja laukkuja on esitys, jossa tanssi, musiikki, valo, laulu ja puhe kietoutuvat toisiinsa. Niitä keinoja käytetään, mitä sattuu käteen.

Puhti from Finland is a vivid co-operation between a musician Anne-Mari Kivimäki and a dancer Reetta-Kaisa Iles.

The unique sound of Puhti is created by the use of accordions, vocals and rhythmic stomping. From the very beginning one of the key objectives of the duo has been to create intense, energetic and high-quality folkmusic with dance, and to develop a new kind of stage art with those elements. The duo's repertoire consists of a variety of shows suitable for both small club environments as well as large scale festival arenas.

Tilaa Puhti keikalle

Puhti-toimisto
puh. 050 3705600
puhti[at]puhti.eu

Puhti-osoitteen kautta voit myös lähettää viestejä
puhtilaisille.